Suomen suurin järvi Saimaa on todellinen Kaakkois-Suomen helmi! Jos mielii nauttia Järvi-Suomen upeista näkymistä sydämen kyllyy...

ke heinäk. 27 16:55:06 2022

Suomen suurin järvi Saimaa on todellinen Kaakkois-Suomen helmi! Jos mielii nauttia Järvi-Suomen upeista näkymistä sydämen kyllyydestä, kannattaa suunnata Suur-Saimaan pyöräreitille.

Noin 400 kilometrin mittainen ympärysreitti kulkee kansallismaisemien halki ja kolmen suuren kaupungin — Lappeenrannan, Mikkelin ja Imatran — välillä. Reitin pidempi versio kulkee Mikkelistä Savonlinnaan ja edelleen Punkaharjun kautta Imatralle, kun lyhyempi jatkuu Mikkelistä Puumalan kautta Imatralle. Suur-Saimaan kierroksen voikin rakentaa mieleisellään tavalla.

Reitti on paikoin vaativa, mutta huhkiminen kannattaa: mäkien päältä avautuvat hienot maisemat.

Tänään Suomen Ladun tarinat ottaa haltuun ulkoilulähettiläs @s.i.n.i.t, joka kävi polkemassa Suur-Saimaalla.

“Tänä kesänä toteutui pitkäaikainen haaveeni elämäni ensimmäisestä retkipyöräilyreissusta. Vuoden alusta lähtien suunnittelimme reissua Instagramista tutun, mutta kuitenkin käytännössä tuntemattoman ihmisen kanssa. Kohteesta olimme hyvin yksimielisiä: Järvisuomi olisi nähtävä eli Suur-Saimaan kierrokselle lähdettäisiin ja niin myös lähdettiin.

Miten valmistauduin? Miten reissu meni? Mitkä on fiilikset retkestä? Näihin kysymyksiin ja varmasti moneen muuhunkin vastaan päivän stooreissa. Tule mukaan mun matkaan!”

#suursaimaankierros #retkipyöräily #ulkoilu

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi