Suomen Latu: Vielä on hiihtokautta jäljellä. Ja siksi Suomen Latu julkaisee ensimmäisen version Kaikki hiihdosta -verkkopalvelusta tänään. Sivusto kertoo nimensä mukaisesti kaiken oleellisen hiihdosta: varusteista, voitelusta, tekniikasta, pukeutumisesta ja harjoittelusta. Unohtamatta myöskään latutietoa ja hiihtotapahtumia. Tervetuloa hiihdon ihmeelliseen maailmaan. www.suomenlatu.fi/kaikkihiihdosta

ti 28. helmikuuta 2017 16.24.31

Vielä on hiihtokautta jäljellä. Ja siksi Suomen Latu julkaisee ensimmäisen version Kaikki hiihdosta -verkkopalvelusta tänään. Sivusto kertoo nimensä mukaisesti kaiken oleellisen hiihdosta: varusteista, voitelusta, tekniikasta, pukeutumisesta ja harjoittelusta. Unohtamatta myöskään latutietoa ja hiihtotapahtumia. Tervetuloa hiihdon ihmeelliseen maailmaan.
www.suomenlatu.fi/kaikkihiihdosta

Ajankohtaista

Hae meille töihin!

Kiinnostaako työ maamme johtavassa ulkoilu- ja liikuntajärjestössä? Haemme vakituiseen työsuhteeseen talousasiantuntijaa Suomen Ladun toimistoon Helsinkiin.  

17.05.2021 | Liikuttaja: Kaikki uutiset, Ulkoile

17.05.2021 | Liikuttaja: Kaikki uutiset, Ulkoile

Suomen Ladun jäsenmääräennätys rikkoutui - meitä on jo yli 90 000!

Tänään tehtiin Suomen Ladun historiaa, kun jäsenmäärä ylitti 90 000. 

07.05.2021 | Ulkoile

07.05.2021 | Ulkoile

Jokainen perhe voi olla Liikkuva perhe

Perheiden yhteinen liikunta ja aktiivinen yhdessäolo tukee niin lasten kuin aikuistenkin hyvinvointia ja edistää liikunnallista elämäntapaa. Myös vähän liikkuva vanhempi voi olla hyvä liikuntakasvattaja lapselleen. 

04.05.2021 | Lastentoiminta, Ulkoile

04.05.2021 | Lastentoiminta, Ulkoile

Noudatamme kaikissa tapahtumissa viranomaisohjeita koronapandemian suhteen.
 

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 184 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 184 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi