Suomen Latu: Vesiliikunnasta löytyy kirjoa! Järjestä yhdistyksessä lajimaistiainen vesiliikunnasta kesä-syyskuussa 2016 ja hae avustusta tapahtumaan kansainvälisestä Vesiliikunnan edistämisprojektista. Voit järjestää maistiaisen olemassa olevan tapahtuman yhteydessä tai tehdä uuden tapahtuman. Maistiaistapahtumien järjestäjillä ja ohjaajilla mahdollisuus päästä tutustumismatkalle. Ota yhteyttä: paivi.palvimaki@suomenlatu.fi. #BeActive #GetWet

ti kesäk. 14 08:52:32 2016

Vesiliikunnasta löytyy kirjoa! Järjestä yhdistyksessä lajimaistiainen vesiliikunnasta kesä-syyskuussa 2016 ja hae avustusta tapahtumaan kansainvälisestä Vesiliikunnan edistämisprojektista.

Voit järjestää maistiaisen olemassa olevan tapahtuman yhteydessä tai tehdä uuden tapahtuman. Maistiaistapahtumien järjestäjillä ja ohjaajilla mahdollisuus päästä tutustumismatkalle. Ota yhteyttä: paivi.palvimaki@suomenlatu.fi.
#BeActive #GetWet

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi