Suomen Latu: Suomen Ladun toimisto lomailee heinäkuussa Toimistomme on avoinna rajoitetuin palveluin 3.-23.7. Mikäli liityt nyt jäseneksi, liittyminen kannattaa tehdä nettisivujemme kautta ja maksaa verkkomaksuna, jolloin jäsenkortti on heti tulostettavissa ja käytettävissä. Toivotamme hyvää ja liikunnallista kesää!

ti 27. kesäkuuta 2017 13.11.54

Suomen Ladun toimisto lomailee heinäkuussa

Toimistomme on avoinna rajoitetuin palveluin 3.-23.7.
Mikäli liityt nyt jäseneksi, liittyminen kannattaa tehdä nettisivujemme kautta ja maksaa verkkomaksuna, jolloin jäsenkortti on heti tulostettavissa ja käytettävissä.

Toivotamme hyvää ja liikunnallista kesää!

Ajankohtaista

Suomen Ladun syyspäivät

Suomen Ladun syyspäivät alkavat huomenna. Viikonlopun ohjelma toteutetaan kokonaisuudessaan etätapaamisena.

23.10.2020 | Liikuttaja: Kaikki uutiset, Ulkoile

23.10.2020 | Liikuttaja: Kaikki uutiset, Ulkoile

Pysyvä kesäaika on suomalaisille mieluisin vaihtoehto

Suomi siirtyy talviaikaan viikonloppuna. Kellojen siirtely ja keskustelu siitä jatkuu EU:ssa. Suomessa enemmistö haluaisi pysyvän kesäajan tuomat valoisammat iltapäivät ja illat.

23.10.2020 | Vaikuta

23.10.2020 | Vaikuta

Metsä360-tunnustuspalkinnon saaja julkistetaan verkkotapahtumassa

LUT-yliopisto ja Marjatta ja Eino Kollin säätiön Metsä360-tunnustuspalkinnon avulla nostetaan esiin metsän jalostusarvon kasvuun tähtääviä tekoja. Suomen Latu on yksi kolmesta ehdokkaasta.

22.10.2020 | Ulkoile

22.10.2020 | Ulkoile

Noudatamme kaikissa tapahtumissa viranomaisohjeita koronapandemian suhteen.
 

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 190 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 190 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu & Polku -lehden.

Liity jäseneksi