Suomen Latu: Sää muuttuu viikonloppuna ainakin Etelä-Suomessa lumiukkoystävälliseksi. Nyt on loistava mahdollisuus osallistua #UlkonaKuinLumiukko-kampanjaan kotipihalla, lähipuistossa tai viimeisen kampanjaviikonlopun tapahtumissa! Jaathan lumiukkosi kanssamme joko instagramissa tunnisteella #UlkonaKuinLumiukko tai kampanjasivustolla www.suomenlatu.fi/lumiukko, ja osallistut upeiden palkintojen arvontaan!

pe 9. maaliskuuta 2018 15.26.51

Sää muuttuu viikonloppuna ainakin Etelä-Suomessa lumiukkoystävälliseksi. Nyt on loistava mahdollisuus osallistua #UlkonaKuinLumiukko-kampanjaan kotipihalla, lähipuistossa tai viimeisen kampanjaviikonlopun tapahtumissa!

Jaathan lumiukkosi kanssamme joko instagramissa tunnisteella #UlkonaKuinLumiukko tai kampanjasivustolla www.suomenlatu.fi/lumiukko, ja osallistut upeiden palkintojen arvontaan!

Ajankohtaista

Lumiukkoista Ystävänpäivää!

Osana Ulkona kuin lumiukko -kampanjaa lahjoitetaan lumiukkoja Ystävänpäivänä!

14.02.2020 | Ulkona kuin lumiukko

14.02.2020 | Ulkona kuin lumiukko

Talviuinnin SM-kilpailut houkutteli uimarit Joensuuhun

Joensuun Ilosaaressa nähtiin iloista karnevaalitunnelmaa, rohkeita ensiuinteja ja tiukkaa kisailua mitaleista Talviuinnin SM-kilpailuissa 7.-9.2.2020. Tapahtuman yhteydessä palkittiin vuoden talviuintipaikkana Veittijärvi Ylöjärvellä.

13.02.2020 | Tapahtumat, Ulkoile

13.02.2020 | Tapahtumat, Ulkoile

Uusi palvelu auttaa löytämään eri ulkoilulajien ohjaajia

Suomen Ladun ohjaajahaku yhdistää ulkoilun ohjaajat ja ohjaajia etsivät. Ohjaajahaussa on yli 600 eri ulkoilulajien ohjaajaa.

13.02.2020 | Ulkoile

13.02.2020 | Ulkoile

Syötteet

Kiilopään talvipyöräreitit – näin syntyy hieno ajokokemus

17.02.2020

Hiihtovaellus Pohjois-Karjalan hangilla herkkujen ja lakanoiden kera

13.02.2020

Garminin uutuuskello palkittiin ISPO-messuilla

29.01.2020

Mielenkiintoisia syklejä

20.01.2020

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 190 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 190 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu & Polku -lehden.

Liity jäseneksi