Suomen Latu: "Kyllä minä mieleni niin pahoitin..." Sauli Herva pohtii Suomen Ladun Kaikki hiihdosta -sivuston blogitekstissään, miksi niin monet kohtelevat suksiaan kehnosti. Mitä mieltä olet Saulin havainnoista? Ja kumpaan ryhmään sinä kuulut?

to 4. tammikuuta 2018 11.03.17

"Kyllä minä mieleni niin pahoitin..." Sauli Herva pohtii Suomen Ladun Kaikki hiihdosta -sivuston blogitekstissään, miksi niin monet kohtelevat suksiaan kehnosti. Mitä mieltä olet Saulin havainnoista? Ja kumpaan ryhmään sinä kuulut?

Ajankohtaista

Metsähallitus etsii testaajia uudelle karttapalvelulleen

Retkeiletko Ruunaan tai Evon retkeilyalueilla? Metsähallitus etsii nyt testaajia uudelle sosiaaliselle karttapalvelulleen.

23.10.2019 | Osallistu

23.10.2019 | Osallistu

Valtakunnalliset kampanjat 2020

Suomen Ladun valtakunnalliset kampanjat vuonna 2020 ovat Ulkona kuin lumiukko ja Nuku yö ulkona. Tule mukaan toteuttamaan!

22.10.2019 | Tapahtumat, Ulkoile

22.10.2019 | Tapahtumat, Ulkoile

Hae vuoden 2020 kiertuetapahtumaa paikkakunnallesi

Hae ensi vuoden kiertuetapahtumia yhdistykseenne paikkakunnalle viimeistään 10.12! Kiertuetapahtumat ovat loistava tapa innostaa ihmisiä ulkoilemaan ja saada yhdistykseen uudenlaista toimintaa!

22.10.2019 | Ulkoile

22.10.2019 | Ulkoile

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 190 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 190 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu & Polku -lehden.

Liity jäseneksi