Suomen Latu lastentoiminta

ke maalisk. 18 14:24:57 2020

Tässä Suomen Ladun lastentoiminnan vinkki kaikille "etäopettajille". Tsemppiä arkeen!👍


Koulutyö jatkuu monella koululaisella etäopetuksena. Ulko-opetusta ei kannata tässäkään vaiheessa unohtaa vaan kannustaa oppilaita käymään ainakin happihypyllä pihassa, lähipuistossa tai -metsässä. Samalla keskittymiskyky paranee ja fyysinen liike lisääntyy. Mitä jos pidennettäisiin välituntia sen verran, että oppilaalla on aikaa havainnoida asioita ulkona ja listata niitä sanaluokkataulukkoon. Jokainen voi piirtää taulukon vaikka omaan vihkoonsa. Tässä malli: https://www.suomenlatu.fi/media/monistettavaa-materiaalia13042016.pdf Kun sanat on kerätty, on niistä mukava rakentaa oma lähíluontotarina, -runo, - riimi tai räp. Tsemppiä koulutyöhön niin kotona kuin koulussa! Toivottelee Suomen Ladun lastentoiminta

Syötteet

Säällä kuin säällä

24.01.2024

10 vinkkiä pimeän ajan ulkoiluun

29.11.2023

Hiihtäjän kerrokset

29.11.2023

Hyvän jään aikana

29.11.2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi