Suomen Latu: Lainvalmistelun viime metreillä mukaan hivutetut muutokset uhkaavat vakavasti suomalaista luontoa ja sen virkistyskäyttöä. Jaa tätä tietoa eteenpäin ja ota kantaa, sillä jokamiehenoikeudet ja luonnossa liikkuminen sekä virkistäytyminen on turvattava myös tulevaisuudessa.

to 3. maaliskuuta 2016 16.11.18

Lainvalmistelun viime metreillä mukaan hivutetut muutokset uhkaavat vakavasti suomalaista luontoa ja sen virkistyskäyttöä. Jaa tätä tietoa eteenpäin ja ota kantaa, sillä jokamiehenoikeudet ja luonnossa liikkuminen sekä virkistäytyminen on turvattava myös tulevaisuudessa.

Ajankohtaista

Liikkuva perhe -palkinto jaossa

Vuonna 2021 opetus- ja kulttuuriministeriö palkitsee Liikkuva perhe, Liikkuva aikuinen ja Ikiliikkuja -ohjelmien ansioituneita toimijoita.

16.09.2021 | Ulkoile

16.09.2021 | Ulkoile

06.09.2021 | Nuku yö ulkona, Vaikuta

Suomen Ladun syyskalenteri – Ulkoiluvinkkejä syyskuun jokaiselle päivälle

Oletko kokeillut luontoparkouria tai viettänyt lukuhetkeä syksyisessä metsässä? Milloin viimeksi liikuit soutuveneellä? Entä oletko kokeillut hämärähommia?

01.09.2021 | Ulkoile

01.09.2021 | Ulkoile

Noudatamme kaikissa tapahtumissa viranomaisohjeita koronapandemian suhteen.
 

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 184 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 184 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi