Suomen Latu: Kilpisjärven maamerkki Saanatunturi saa Suomen juhlavuoden kunniaksi harteilleen ainutlaatuisen valoviitan. Uniikki valotaideteos ”Luminous Saana” kuuluu Luminous Finland 100 -hankkeeseen, jonka toteutuksesta ja tuotannosta vastaa Valoparta Oy ja valotaiteilija Kari Kola. Saanan valaisu alkaa 4.12. kaamoksen hämärässä ja valot sammuvat 5.12. keskiyöllä.

ma 4. joulukuuta 2017 09.16.57

Kilpisjärven maamerkki Saanatunturi saa Suomen juhlavuoden kunniaksi harteilleen ainutlaatuisen valoviitan. Uniikki valotaideteos ”Luminous Saana” kuuluu Luminous Finland 100 -hankkeeseen, jonka toteutuksesta ja tuotannosta vastaa Valoparta Oy ja valotaiteilija Kari Kola. Saanan valaisu alkaa 4.12. kaamoksen hämärässä ja valot sammuvat 5.12. keskiyöllä.

Ajankohtaista

Polkujuoksutapahtumia ympäri suomen elo-syyskuussa

Suomen Latu toivottaa kaikki tervetulleeksi tutustumaan polkujuoksuun elo-syyskuun polkujuoksukiertueella

29.07.2021 | Ulkoile

29.07.2021 | Ulkoile

Heittäydy villiyrtteilemään metsäillen Suomen Ladun johdolla

Villiyrtteilyä metsäillen -tapahtumakuukausi on alkanut! Suomen Latu järjestää yhdessä paikallisten jäsenyhdistystensä sekä eri toimijoiden kanssa Villiyrtteilyä metsäillen -teemaisen tapahtumakuukauden 15.5.-15.6. Mukana on yhteensä 55 paikkakuntaa eri puolilla Suomea. 

19.05.2021 | Ulkoile

19.05.2021 | Ulkoile

Suomen Ladun jäsenmääräennätys rikkoutui - meitä on jo yli 90 000!

Tänään tehtiin Suomen Ladun historiaa, kun jäsenmäärä ylitti 90 000. 

07.05.2021 | Ulkoile

07.05.2021 | Ulkoile

Noudatamme kaikissa tapahtumissa viranomaisohjeita koronapandemian suhteen.
 

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 184 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 184 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi