Suomen Latu: Kiinnostaako talviuinti, mutta et ole vielä kokeillut sitä? Parin viikon päästä on mahdollisuus virkistäytyä kylmässä vedessä ja tutustua lajiin konkareiden opastamana ainakin 36 eri paikkakunnalla! Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tsekkaa: suomenlatu.fi/yhdessa

to 22. syyskuuta 2016 13.05.41

Kiinnostaako talviuinti, mutta et ole vielä kokeillut sitä? Parin viikon päästä on mahdollisuus virkistäytyä kylmässä vedessä ja tutustua lajiin konkareiden opastamana ainakin 36 eri paikkakunnalla! Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tsekkaa: suomenlatu.fi/yhdessa

Ajankohtaista

Talviuinnin SM-kilpailuja siirretään vuodella eteenpäin

Samassa yhteydessä järjestettävien talviuinnin EM-kisojen kohtalo ratkeaa myöhemmin.

19.01.2021 | Ulkoile

19.01.2021 | Ulkoile

Latuetiketti haltuun – Näin ladulla on kaikilla hauskaa

Hiihtoladuilla on juuri nyt tungosta. Koska lunta ja korona. Suomen Latu ohjeistaa sujuvaan latujen käyttöön.

15.01.2021 | Paloheinä, Ulkoile

15.01.2021 | Paloheinä, Ulkoile

Urheilugaala palkitsi Suomen Ladun

Suomen Latu palkittiin suomalaisen liikunnan ja urheilun ykköspalkinnolla, Unolla, kategoriassa vuoden urheilukulttuuriteko.

14.01.2021 | Vaikuta

14.01.2021 | Vaikuta

Noudatamme kaikissa tapahtumissa viranomaisohjeita koronapandemian suhteen.
 

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 190 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 184 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu & Polku -lehden.

Liity jäseneksi