Suomen Latu: Kevät on vihdoin täällä. Ja samalla starttaa Suomen Ladun maastopyöräkiertue. Valitettavasti Helsingin-tapahtuma on jo täynnä, mutta muihin kiertuetapahtumiin mahtuu vielä mukaan. 🚵♂️🚵♀️

ti 17. huhtikuuta 2018 12.52.45

Kevät on vihdoin täällä. Ja samalla starttaa Suomen Ladun maastopyöräkiertue. Valitettavasti Helsingin-tapahtuma on jo täynnä, mutta muihin kiertuetapahtumiin mahtuu vielä mukaan. 🚵‍♂️🚵‍♀️

Ajankohtaista

Suomen Latu kannustaa hyödyntämään lähiluontoa tulevana lukuvuonna

Perjantaina 14.8.20 klo 12.30-13.30 keskustellaan Facebookin live-lähetyksessä ulkona oppimisesta varhaiskasvatuksesta perusopetukseen.

13.08.2020 | Lastentoiminta, Ulkoile

13.08.2020 | Lastentoiminta, Ulkoile

Suomen Ladun retkeilykiertue tarjoaa turvallisia elämyksiä 13 paikkakunnalla

Koronapandemian takia keväällä peruttu Suomen Ladun retkeilykiertue starttaa 7. elokuuta Seinäjoelta. Luvassa tietoa retkeilystä ja turvallisia elämyksiä.

05.08.2020 | Ulkoile

05.08.2020 | Ulkoile

Lähde mukaan Erämelonta-Jotokselle 22.-23.8.

Erämelonta-Jotos on erähenkinen melontaretki, jonka aikana kanoottikunnat suorittavat perinteisistä erämelontakisoista tuttuja tehtäviä, muun muassa kädentaitoja, luontotietämystä ja kekseliäisyyttä testaavia tehtäviä. Niitä suoritetaan ilman varsinaista kilpailuasetelmaa, omaan tahtiin ”kylmillä rasteilla”. 

03.08.2020 | Liikuttaja: Kaikki uutiset, Ulkoile

03.08.2020 | Liikuttaja: Kaikki uutiset, Ulkoile

Noudatamme kaikissa tapahtumissa viranomaisohjeita koronapandemian suhteen.
 

Syötteet

Nyt haetaan vuoden retkikohdetta 2021

05.08.2020

Taide-elämyksiä luonnossa

29.06.2020

Aktiivilomailijan täydellinen päivä Salpa Hotellin maisemissa

24.06.2020

Yö murhaniemessä

17.06.2020

Suomen Latu Kiilopää on loistava paikka maastopyöräilyyn ja nyt pääset testaamaan myös etänä pärjäätkö Peltsille Ahopään maisemissa! 😃 Pärjäätkö Peltsille etänä? Kiilopää Trailventuren etähaasteessa jaamme palkinnon (1) Kinomap-pätkän nopeimmalle kuskille, joka on jakanut haasteestaan kuvan ja (2) Kiilopää Trailventure -henkisimmän etähaastekuvan jakajalle. Jaa kuva tunnisteilla #Kiilopää #Trailventure #kinomap [tai Facebookissa vastauksena tähän päivitykseen]. Jos pääset Kiilopäälle, voit yhä ilmoittautua mukaan hienoon Trailventureen! . Sähköavusteiset pyörät tuovat pitkät tunturipolut entistä useamman saavutettavaksi. Akut kestävät tuntitolkulla, mutta näillä kulmilla ajettavaa riittää kosolti enemmän. Jos pyöräsi tarvitsee latausta ennen kuin sinä, Kiilopää Trailventuren etähaasteella voit jatkaa vaikka läpi kahvitauon. Tosin ajattelimme, että #kinomap -pätkät toisivat iloa etenkin heille, jotka eivät koronarajoitusten tai muiden syiden takia pääse huomenna alkavaan tapahtumaan. . Eager to keep on riding whilst your eMTB is charging – or just looking for a good trainer challenge? Kiilopää Trailventure virtual challenge gives you some of our classic fell sections at Kinomap. Just search with word Kiilopää and enjoy. Share your challenge image with hashtags #Kiilopää #Trailventure #kinomap > best shared time and best trailventurist look will win a voucher for upcoming challenges here at Kiilopää. . #maastopyöräily #unelmapolut #pyöräily #kansallispuisto #UKpuisto #tunturi #mountainbiking #fatbiking #nationalpark #trail #fell #Lapland #dreams #Kiilopaaguides Löydät oikean Kinomap-pätkän osoitteesta https://videos.kinomap.com/en/watch/apx485

13. elokuuta 2020

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 190 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 190 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu & Polku -lehden.

Liity jäseneksi