Suomen Latu: Kello 13 alkaa Suomen Ladun koulutus paikallisvaikuttamisesta. Seuraa striimiä täältä: https://www.youtube.com/watch?v=J4kSH_ApkWk

ke 13. joulukuuta 2017 12.48.00

Kello 13 alkaa Suomen Ladun koulutus paikallisvaikuttamisesta. Seuraa striimiä täältä: https://www.youtube.com/watch?v=J4kSH_ApkWk

Ajankohtaista

Avoimia työpaikkoja Suomen Ladussa

Haemme parhaillaan kolmea ulkoilun ammattilaista edistämään järjestön uutta strategiaa.

31.01.2023 | Ulkoile

31.01.2023 | Ulkoile

Nuku yö ulkona 2023 -kampanjan päätapahtumat nousevat Kiilopäälle ja Pieksämäelle

Suomen Latu haastaa jälleen elokuussa suomalaiset nukkumaan yön ulkona. Päätapahtumat nousevat Kiilopäälle ja Pieksämäelle.

31.01.2023 | Liikuttaja: Kiertueet ja tapahtumat, Nuku yö ulkona, Suomen Latu, Tapahtumat, Ulkoile

31.01.2023 | Liikuttaja: Kiertueet ja tapahtumat, Nuku yö ulkona, Suomen Latu, Tapahtumat, Ulkoile

Talviuinnin Suomen mestaruudet ratkotaan Peurungassa

Talviuinnin SM-kilpailut uidaan tulevana viikonloppuna Peurungassa. Kisajärjestelyistä vastaavat Kylpylähotelli Peurunka ja Laukaan kunta yhdessä Suomen Ladun kanssa.

30.01.2023 | Ulkoile, Vaikuta

30.01.2023 | Ulkoile, Vaikuta

Syötteet

Säännöllinen talviuinti – helpommin sanottu kuin tehty

19.01.2023

Kylmäterapiaa: Talviuintia mielenterveyden haasteisiin

12.01.2023

Talvi yllätti polkujuoksijan

22.12.2022

Ulkovaatteiden innovaatioita jo 140 vuoden ajan

20.12.2022

Miten harjoitella hiihtotaitoja lasten kanssa - leikkien tietysti! Hiihdon oppiminen vaatii tasapainoa ja monenlaisia motorisia taitoja ja niiden yhdistelyä. Hiihdon alkuvaiheessa suksilla oloon totuttelu ja hiihdon harjoittelu kannattaa aloittaa ilman sauvoja, sillä monesti alle kouluikäisellä lapsella sauvat ovat lähinnä tiellä tai enintään tukea antamassa. Hiihdon opettelussa kannattaa ottaa leikit avuksi, koska niiden avulla taitojen harjoittelu on hauskaa ja taidot kehittyvät kuin itsestään. Soveltuvat erinomaisesti myös aikuisille. Leikittäisiinkö siis rukkashippaa, jalkapalloa vai lentokoneleikkiä? 🧤Rukkashippa Leikitään suksilla tasaisella alueella ilman sauvoja. Hipalla on rukkanen, jota heittämällä hän yrittää saada osuman toiseen leikkijään. Osuman saaneesta tulee uusi hippa. ⚽Jalkapallo Merkitään pelialue ja maali kartioilla, sauvoilla tai muilla merkeillä, pelivälineenä on kevyt, pakkasen kestävä pallo. Pelataan jalkapalloa suksi vain toisessa jalassa. Suksettomalla jalalla potkitaan palloa ja myös potkaistaan liikuttaessa toisen jalan suksi liukuun. Vuorohiihdon potku, liuku ja tasapaino ovatkin tämän jälkeen paljon helpompia asioita myös kahdella suksella. 🛫Lentokoneleikki Leikitään pienessä mäessä, jossa ei ole latu-uraa. Pehmeä lumi kannattaa tampata etukäteen tasaiseksi. Laitetaan viirit tai kartiot alastuloon lentokentän valoiksi ja kiitoradan päähän pysähtymismerkeiksi. Ollaan lentokoneita ja lasketaan mäkeä, yritetään auraamalla pysäyttää vauhti ennen kiitoradan päättymistä. Lennonjohtaja voi antaa viiriä heiluttamalla laskeutumisluvan seuraaavalle koneelle. Alastullessa voidaan kertoa, mistä maasta kone on tulossa. #rakastuhiihtoon

01. helmikuuta 2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 184 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 184 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi