Suomen Latu: Jouluiloa jokaiselle! ūüď∑ Sampsa Sulonen

su 24. joulukuuta 2017 10.00.00

Jouluiloa jokaiselle! ūüď∑ Sampsa Sulonen

Ajankohtaista

‚ÄĚTarvitaan Kunto- ja terveysliikunnan keskus ‚Äď Suomen Latu ry‚ÄĚ

Suomen Ladun emeritustoiminnanjohtaja Tuomo Jantunen näkee 85-vuotta täyttävällä Suomen Ladulla merkittävän roolin myös tulevaisuudessa.

26.01.2023 | Ulkoile

26.01.2023 | Ulkoile

Talviuinnin olosuhteissa kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa

Talviuimareita on Suomessa jo noin puoli miljoonaa ja moni suomalainen on kiinnostunut aloittamaan lajin harrastamisen. Turvalliseen harrastamiseen vaadittavien olosuhteiden tarjonta ei kuitenkaan vastaa kysyntää.

17.01.2023 | Ulkoile, Vaikuta

17.01.2023 | Ulkoile, Vaikuta

Jäsenpalvelussa ruuhkaa ja teknisiä ongelmia

Suomen Ladun jäsenpalvelu on ruuhkautunut teknisten ongelmien takia. Myös laskuissa on havaittu virheitä. Asiaa selvitetään parhaillaan.

04.01.2023 | Osallistu

04.01.2023 | Osallistu

Syötteet

S√§√§nn√∂llinen talviuinti ‚Äď helpommin sanottu kuin tehty

19.01.2023

Kylmäterapiaa: Talviuintia mielenterveyden haasteisiin

12.01.2023

Talvi yllätti polkujuoksijan

22.12.2022

Ulkovaatteiden innovaatioita jo 140 vuoden ajan

20.12.2022

Ulkoilul√§hettil√§√§mme Miikka Kallio toimii Suomen Retkiluistelijat ry:n retkenvet√§j√§n√§ ja kertoo meille vinkit retkiluistelun aloittamiseen. "Retkiluistelun aloittaminen on ehdottomasti turvallisinta liittym√§ll√§ Suomen Retkiluistelijoihin, joka on Suomen Ladun j√§senyhdistys. Seura j√§rjest√§√§ tulokaskoulutuksen, jonka suoritettuaan on mahdollista osallistua seuran retkille. Retkien vet√§jin√§ toimivat kokeneet luistelijat, jotka ovat saaneet retkenvet√§j√§koulutuksen. Retkenvet√§j√§n√§ tutkin jatkuvasti j√§√§t√§. J√§√§lukutaito perustuu useampaan aistiin. J√§√§sauva on itselleni kuin tuntosarvet, joilla tutkin reitti√§ aina kun n√§en poikkeamia j√§√§ss√§. Muusikkona itselle t√§rke√§√§ on my√∂s kuuloaisti. Sen lis√§ksi ett√§ j√§√§nlaulu on lumoavaa, se kertoo luistelijalle j√§√§n paksuudesta ja laadusta. Kokemus ja tarkkaavaisuus luovat yhdistelm√§n, jolla v√§ltet√§√§n ik√§v√§t vaaratilanteet.‚ÄĚ Retkiluistelun pakollisiin varusteisiin kuuluvat: ūüí†retkiluistimet ūüí†j√§√§naskalit ja pilli ūüí†j√§√§sauvat, joilla pystyy ly√∂m√§√§n 5cm ter√§sj√§√§n l√§pi ūüí†heittok√∂ysi ūüí†kelluttava reppu, jossa lantiovy√∂ ja haararemmi ūüí†vesitiiviisti pakattu t√§ydellinen vaihtovaatekerta ūüí†koulutuksen saaneet luistelukaverit #viikonulkoiluvinkki

23. tammikuuta 2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 184 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 184 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi