Suomen Latu: Jouluiloa jokaiselle! ūüď∑ Sampsa Sulonen

su 24. joulukuuta 2017 10.00.00

Jouluiloa jokaiselle! ūüď∑ Sampsa Sulonen

Ajankohtaista

Liity jäseneksi - nyt loppuvuosi ilman jäsenmaksua!

Kun liityt jäseneksi loka-joulukuun välisenä aikana, emme laskuta kuluvan vuoden jäsenmaksua.

03.10.2022 | Liikuttaja: Kaikki uutiset, Osallistu, Ulkoile

03.10.2022 | Liikuttaja: Kaikki uutiset, Osallistu, Ulkoile

Kiinnostaako hallitustyö?

Etsimme nyt ehdokkaita Suomen Ladun hallitukseen seuraavalle kolmevuotiskaudelle. Hallituksen jäsenenä olet näköalapaikalla luotsaamassa valtakunnallista ulkoilujärjestöä ja pääset vaikuttamaan strategisen tason päätöksiin.

29.09.2022 | Liikuttaja: Kaikki uutiset, Ulkoile

29.09.2022 | Liikuttaja: Kaikki uutiset, Ulkoile

Suomen Ladun jäsenpalvelut uudistuvat. Mitä se tarkoittaa jäsenelle?

Suomen Ladun jäsenrekisteri uudistuu loppuvuodesta 2022. Sekä jäsenet että jäsenyhdistykset saavat käyttöönsä uusia toimintoja.

26.09.2022 | Ulkoile

26.09.2022 | Ulkoile

Syötteet

Kalvottomat

07.09.2022

Ruskan maisemissa

07.09.2022

Luirolta Suomulle

07.09.2022

Luonnon antimia

07.09.2022

Yhteispohjoismaisen Nordic Night in Nature 2022 -valokuvakilpailun voittajaksi on valittu norjalaisen Roma S√¶b√łen kaunis ja herkk√§ kuva lapsesta telttailemassa. S√¶b√łe palkitaan 500 euron arvoisella lahjakortilla retkeilyliikkeeseen. ‚ÄúIllalla aurinko paistoi ja oli v√§h√§n tuulta. Y√∂n edetess√§ tuuli voimistui, mutta nukuimme y√∂n hyvin. Kuva otettiin aamulla, kun menimme ulos teltasta tarkistamaan, olivatko kaikki teltan kiilat paikoillaan. Kuvasta voi n√§hd√§, ett√§ tuuli oli edelleen voimakas‚ÄĚ, n√§in Roma S√¶b√łe kuvailee kuvan taustoja. S√¶b√łe talletti hetken omasta lapsestaan telttailemassa Bymarkassa, l√§hell√§ Trondheimin kaupunkia. Raati kiitti kuvaa sen teemasta, sommittelusta, v√§reist√§ ja kontrasteista. ‚ÄúLasten vieminen luontoon ja ulkoilun arvon opettaminen heille on kaikille pohjoismaisille ulkoiluj√§rjest√∂ile eritt√§in t√§rke√§ asia. Kuva vangitsee t√§m√§n teeman upeasti‚ÄĚ, toteaa raati. ‚ÄúMeill√§ oli eritt√§in mukava matka, ja olen motivoitunut nukkumaan luonnossa useammin t√§m√§n valokuvakilpailun voittamisen j√§lkeen‚ÄĚ, kommentoi S√¶b√łe voittoaan. Suomi osallistui yhteispohjoismaiseen Nordic Night in Nature -valokuvakilpailuun Nuku y√∂ ulkona 2022 -valokuvakilpailun voittaneella Saila Salosen kuvalla. Ensi vuonna nukutaan j√§lleen ulkona Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa 26.8.2023. ‚ú® Kuva 1: Roma S√¶b√łe Kuva 2: Casper Abenth Kuva 3: Caroline Thurgren Kuva 4: Saila Salonen #nukuy√∂ulkona #nordicnightinnature

03. lokakuuta 2022

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 184 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 184 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi