Suomen Latu: Hyvi√§ budjettiuutisia meille ulkoilijoille! ūüŹēÔłŹÔłŹūüėé

pe 1. syyskuuta 2017 10.32.26

Hyvi√§ budjettiuutisia meille ulkoilijoille! ūüŹēÔłŹÔłŹūüėé

Ajankohtaista

Avoimia työpaikkoja Suomen Ladussa

Haemme parhaillaan kolmea ulkoilun ammattilaista edistämään järjestön uutta strategiaa.

31.01.2023 | Ulkoile

31.01.2023 | Ulkoile

Nuku yö ulkona 2023 -kampanjan päätapahtumat nousevat Kiilopäälle ja Pieksämäelle

Suomen Latu haastaa jälleen elokuussa suomalaiset nukkumaan yön ulkona. Päätapahtumat nousevat Kiilopäälle ja Pieksämäelle.

31.01.2023 | Liikuttaja: Kiertueet ja tapahtumat, Nuku yö ulkona, Suomen Latu, Tapahtumat, Ulkoile

31.01.2023 | Liikuttaja: Kiertueet ja tapahtumat, Nuku yö ulkona, Suomen Latu, Tapahtumat, Ulkoile

Talviuinnin Suomen mestaruudet ratkotaan Peurungassa

Talviuinnin SM-kilpailut uidaan tulevana viikonloppuna Peurungassa. Kisajärjestelyistä vastaavat Kylpylähotelli Peurunka ja Laukaan kunta yhdessä Suomen Ladun kanssa.

30.01.2023 | Ulkoile, Vaikuta

30.01.2023 | Ulkoile, Vaikuta

Syötteet

S√§√§nn√∂llinen talviuinti ‚Äď helpommin sanottu kuin tehty

19.01.2023

Kylmäterapiaa: Talviuintia mielenterveyden haasteisiin

12.01.2023

Talvi yllätti polkujuoksijan

22.12.2022

Ulkovaatteiden innovaatioita jo 140 vuoden ajan

20.12.2022

Miten harjoitella hiihtotaitoja lasten kanssa - leikkien tietysti! Hiihdon oppiminen vaatii tasapainoa ja monenlaisia motorisia taitoja ja niiden yhdistely√§. Hiihdon alkuvaiheessa suksilla oloon totuttelu ja hiihdon harjoittelu kannattaa aloittaa ilman sauvoja, sill√§ monesti alle kouluik√§isell√§ lapsella sauvat ovat l√§hinn√§ tiell√§ tai enint√§√§n tukea antamassa. Hiihdon opettelussa kannattaa ottaa leikit avuksi, koska niiden avulla taitojen harjoittelu on hauskaa ja taidot kehittyv√§t kuin itsest√§√§n. Soveltuvat erinomaisesti my√∂s aikuisille. Leikitt√§isiink√∂ siis rukkashippaa, jalkapalloa vai lentokoneleikki√§? ūüߧRukkashippa Leikit√§√§n suksilla tasaisella alueella ilman sauvoja. Hipalla on rukkanen, jota heitt√§m√§ll√§ h√§n yritt√§√§ saada osuman toiseen leikkij√§√§n. Osuman saaneesta tulee uusi hippa. ‚öĹJalkapallo Merkit√§√§n pelialue ja maali kartioilla, sauvoilla tai muilla merkeill√§, peliv√§lineen√§ on kevyt, pakkasen kest√§v√§ pallo. Pelataan jalkapalloa suksi vain toisessa jalassa. Suksettomalla jalalla potkitaan palloa ja my√∂s potkaistaan liikuttaessa toisen jalan suksi liukuun. Vuorohiihdon potku, liuku ja tasapaino ovatkin t√§m√§n j√§lkeen paljon helpompia asioita my√∂s kahdella suksella. ūüõęLentokoneleikki Leikit√§√§n pieness√§ m√§ess√§, jossa ei ole latu-uraa. Pehme√§ lumi kannattaa tampata etuk√§teen tasaiseksi. Laitetaan viirit tai kartiot alastuloon lentokent√§n valoiksi ja kiitoradan p√§√§h√§n pys√§htymismerkeiksi. Ollaan lentokoneita ja lasketaan m√§ke√§, yritet√§√§n auraamalla pys√§ytt√§√§ vauhti ennen kiitoradan p√§√§ttymist√§. Lennonjohtaja voi antaa viiri√§ heiluttamalla laskeutumisluvan seuraaavalle koneelle. Alastullessa voidaan kertoa, mist√§ maasta kone on tulossa. #rakastuhiihtoon

01. helmikuuta 2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 184 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 184 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi