Suomen Latu: Hiihtokausi alkaa olla pian paketissa, joten nyt on aika summata kauden kokemuksia. Teemme joulukuussa ilmestyvään Latu & Polku -lehteen katsausta suomalaisten hiihdon harrastamisesta. Auta meitä selvittämään, kuinka Suomi liikkui laduilla hiihtokaudella 2017-18 vastaamalla kyselyyn. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Garmin Vivoactive 3 -älykello (sh. 319 €). Tästä kyselyyn: www.suomenlatu.fi/hiihtobarometri

pe 27. huhtikuuta 2018 14.11.53

Hiihtokausi alkaa olla pian paketissa, joten nyt on aika summata kauden kokemuksia. Teemme joulukuussa ilmestyvään Latu & Polku -lehteen katsausta suomalaisten hiihdon harrastamisesta. Auta meitä selvittämään, kuinka Suomi liikkui laduilla hiihtokaudella 2017-18 vastaamalla kyselyyn. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Garmin Vivoactive 3 -älykello (sh. 319 €). Tästä kyselyyn: www.suomenlatu.fi/hiihtobarometri

Ajankohtaista

Kymmenet tuhannet vastasivat Suomen Ladun Nuku yö ulkona -haasteeseen

Nuku yö ulkona -haaste innoitti ihmiset nukkumaan syysyön ulkona 8.9.

17.09.2018 | Nuku yö ulkona, Suomen Latu, Ulkoile

17.09.2018 | Nuku yö ulkona, Suomen Latu, Ulkoile

Ulkoilua valoisaan aikaan

Pysyvä kesäaika lisäisi eteläisimmässä Suomessa valoisaa ulkoiluaikaa 90 tunnlla.

17.09.2018 | Vaikuta

17.09.2018 | Vaikuta

Avohakkuut historiaan?

Avohakkuut valtion mailla kieltävä kansalaisaloite on kerännyt jo vaaditut 50 000 nimeä. Suomen Latu on kiinnostunut jäsenistönsä näkemyksistä metsänhoitoon liittyen.

11.09.2018 | Vaikuta

11.09.2018 | Vaikuta

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 190 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 190 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu & Polku -lehden.

Liity jäseneksi