Suomen Latu: Harrastatko hiihtoa? Viihdytkö somessa? Vastaa lyhyeen kyselyyn siitä, millaisia hiihtoasioita haluaisit seurata sosiaalisessa mediassa ja millä perusteella teet päätöksesi voidehankinnoissa. Samalla osallistut viiden Start Ultra Gel -nestevoidepullon arvontaan. Kyselyn tulokset julkaistaan Suomen Ladun Kaikki hiihdosta -sivustolla. Vastaa kyselyyn tästä: http://bit.ly/2ArTfy0. Suomen Latu tekee yhteistyötä voidevalmistaja Startin kanssa.

pe 15. joulukuuta 2017 15.20.11

Harrastatko hiihtoa? Viihdytkö somessa? Vastaa lyhyeen kyselyyn siitä, millaisia hiihtoasioita haluaisit seurata sosiaalisessa mediassa ja millä perusteella teet päätöksesi voidehankinnoissa. Samalla osallistut viiden Start Ultra Gel -nestevoidepullon arvontaan. Kyselyn tulokset julkaistaan Suomen Ladun Kaikki hiihdosta -sivustolla. Vastaa kyselyyn tästä: http://bit.ly/2ArTfy0. Suomen Latu tekee yhteistyötä voidevalmistaja Startin kanssa.

Ajankohtaista

Sauvakävelykiertue starttaa 24.4. Espoosta

Huhti-toukokuussa järjestetään kymmenellä paikkakunnalla parituntisia sauvakävelyiltoja.

18.04.2019 | Ulkoile

18.04.2019 | Ulkoile

Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen kiinnostavat koululaisia

Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen on opetus- ja kulttuuministeriön teettämän koululaiskyselyn mukaan viidenneksi suosituin harrastus.

08.04.2019 | Lastentoiminta, Vaikuta

08.04.2019 | Lastentoiminta, Vaikuta

Suomen Ladun jäsenet eduskuntavaaliehdokkaina

Suomen Latu keräsi verkkosivuilleen listaa jäsenistään, jotka ovat ehdolla eduskuntavaaleissa.

19.03.2019 | Vaikuta

19.03.2019 | Vaikuta

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 190 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 190 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu & Polku -lehden.

Liity jäseneksi