Suomen Latu: Geokätkömme Kiilopään huipulla nimettiin tänään Viikon geokätköksi koko maailmassa! Uutisessa on faktoja mm. Suomesta, satavuotisesta itsenäisyydestämme sekä Kiilopäästä. Kätköilytoiminnan Kiilopäällä on aloittanut kunniajäsenemme Aarno "Aslak" Peltonen ja tänä päivänä Kiilopään alueella on yli 150 geokätköä. Kesäkuussa 2017 Kiilopäällä järjestettiin geokätköilijöiden suurtapahtuma, mega-eventti.

to 14. joulukuuta 2017 00.17.49

Geokätkömme Kiilopään huipulla nimettiin tänään Viikon geokätköksi koko maailmassa! Uutisessa on faktoja mm. Suomesta, satavuotisesta itsenäisyydestämme sekä Kiilopäästä. Kätköilytoiminnan Kiilopäällä on aloittanut kunniajäsenemme Aarno "Aslak" Peltonen ja tänä päivänä Kiilopään alueella on yli 150 geokätköä. Kesäkuussa 2017 Kiilopäällä järjestettiin geokätköilijöiden suurtapahtuma, mega-eventti.

Ajankohtaista

Ulkoilujärjestöt: Koronarajoitusten pitäisi pohjautua tietoon, ei uskomuksiin

Ulkoilu ja vastuullisesti järjestettyihin ulkoilutapahtumiin osallistuminen eivät näytä levittävän koronavirusta, selviää suomalaisten ulkoilujärjestöjen tekemästä kyselystä.

04.03.2021 | Vaikuta

04.03.2021 | Vaikuta

Hankasalmessa vuoden 2021 talviuintipaikka

Suomen Ladun talviuintityöryhmä on valinnut vuoden 2021 talviuintipaikaksi Hankasalmen Ladun ja Polun ylläpitämän historiallisen talviuintipaikan.

03.03.2021 | Rakastu Talviuintiin, Ulkoile

03.03.2021 | Rakastu Talviuintiin, Ulkoile

Reilusti lunta - mutta miten tehdä lumiukko pakkaslumesta?

Ulkona kuin lumiukko -kampanja haastaa suomalaiset rakentamaan vähintään 10 000 lumiukkoa ja merkitsemään ne osoitteessa suomenlatu.fi/lumiukko löytyvään laskuriin

17.02.2021 | Tapahtumat, Ulkoile, Ulkona kuin Lumiukko -kampanja

17.02.2021 | Tapahtumat, Ulkoile, Ulkona kuin Lumiukko -kampanja

Noudatamme kaikissa tapahtumissa viranomaisohjeita koronapandemian suhteen.
 

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 190 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 184 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu & Polku -lehden.

Liity jäseneksi