Suomen Latu: Ensi lauantaina vietetään maailmanlaajuista läskipyöräpäivää. Omistatko fatbiken? Aiotko osallistua?

ma marrask. 28 10:11:25 2016

Ensi lauantaina vietetään maailmanlaajuista läskipyöräpäivää. Omistatko fatbiken? Aiotko osallistua?

Ajankohtaista

Suomen Latu on myöntänyt yli sata Metsämörri -laatutunnusta

Laatutunnuksia myönnetään vuosittain laadukasta metsämörritoimintaa toteuttaville varhaiskasvatusyksiköille, yhdistyksille ja muille tahoille. 

05.12.2023 | Ulkoile, Vaikuta

05.12.2023 | Ulkoile, Vaikuta

Ulkoilukalenteri 2024

Uusimman Latu&Polku-lehden mukana on lähetetty uusi upea Ulkoilukalenteri kaikille niille jäsenille, jotka eivät ole kieltäneet varainhankintatuotteiden lähettämistä.

29.11.2023 | Ulkoile

29.11.2023 | Ulkoile

Suomen Ladun hallituksen päätökset järjestön talouden tasapainottamiseksi

Suomen Ladussa käytiin muutosneuvottelut, jonka pohjalta järjestön hallitus on tehnyt päätöksiä talouden tasapainottamiseksi.

27.11.2023 | Vaikuta

27.11.2023 | Vaikuta

Syötteet

10 vinkkiä pimeän ajan ulkoiluun

29.11.2023

Hiihtäjän kerrokset

29.11.2023

Hyvän jään aikana

29.11.2023

5 vinkkiä retkiluisteluun

29.11.2023

Suomen Ladun yli 90 000 jäsentä on mukana edistämässä ulkoilun asemaa Suomessa. Jäsenet mahdollistavat työn, mitä tuhannet vapaaehtoiset, luottamushenkilöt ja toimiston työntekijät tekevät. Tätä kaikkea olemme tänä vuonna yhdessä saaneet aikaan: ⛺ Elokuun viimeisenä viikonloppuna yli 135 000 suomalaista nukkui yön ulkona ja Suomen matkailualan liitto palkitsi Nuku yö ulkona -kampanjan Vuoden markkinointitekona. ❄ Perustimme viisi uutta kävelyyn ja pyöräilyyn tarkoitettua talvireittiä ja tuotimme oppaan talvireittien perustamiseen. 🏃‍♀️ Koulutimme yli 200 eri lajien ulkoilun ohjaajaa. 🍃 Koulutimme lähes 700 varhaiskasvattajaa lasten luontotoiminnassa. ♿ Edistimme yhdenvertaista ulkoilutoimintaa ja mahdollistimme esteettömissä tapahtumissa ulkoilun yli 700 osallistujalle. 🏊‍♂️ Talviuinnin SM-kilpailuihin Peurungassa osallistui lähes 700 talviuimaria. 🍄 Julkaisimme Sieniäppin sienten tunnistamisen helpottamiseksi. ⚡ Järjestimme valtakunnalliset tapahtumat Kansallinen Hiihtopäivä, Retkelle-päivät, Nuku yö ulkona ja Koko perheen hämärähommat. Suomen Ladun jäsenyhdistysten järjestämiin tapahtumiin osallistui yhteensä yli 18 000 ihmistä. 📖 Edistimme ulkoilun asiaa eduskuntavaaleissa ja hallitusohjelman muodostamisessa. Kaksi tavoitteistamme mainitaan hallitusohjelmassa, Suomi liikkeelle -ohjelma ja ulkoilulain uudistaminen. 🔥 Retkille ja tapahtumiin Suomen Latu Kiilopäällä osallistui lähes 3500 ihmistä. 👙 Olemme kehittäneet talviuintipaikkoja 12 paikkakunnalla. ⛷ Hiihtokursseille Suomen Latu Paloheinässä osallistui yli 700 ihmistä. 🌲 Suomen Ladun jäsenyhdistykset ovat ylläpitäneet muun muassa yli 150 ulkoilumajaa tai laavua, reittejä yli 1100 kilometrin edestä ja yli 60 talviuintipaikkaa. Suuri kiitos kaikille jäsenillemme, että olette mahdollistaneet tämän! 😍 Jos haluat vaikuttaa, liity jäseneksi osoitteessa suomenlatu.fi/liity

06. joulukuuta 2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 184 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 184 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi