Suomen Latu: Angry Birds Go Snow -tapahtumakiertue ponkaisi liikkeelle 16. tammikuuta Jyväskylästä. Sen jälkeen on kierretty 10 paikkakunnalla ympäri Suomea. Kiertue on otettu kaikkialla hienosti vastaan: tapahtumiin on tammikuun aikana osallistunut yli 15 000 henkilöä. Suuri kävijämäärä on ollut samalla hieno palkinto sadoille Suomen Ladun jäsenyhdistysten vapaaehtoisille.

ma 1. helmikuuta 2016 14.48.45

Angry Birds Go Snow -tapahtumakiertue ponkaisi liikkeelle 16. tammikuuta Jyväskylästä. Sen jälkeen on kierretty 10 paikkakunnalla ympäri Suomea. Kiertue on otettu kaikkialla hienosti vastaan: tapahtumiin on tammikuun aikana osallistunut yli 15 000 henkilöä. Suuri kävijämäärä on ollut samalla hieno palkinto sadoille Suomen Ladun jäsenyhdistysten vapaaehtoisille.

Ajankohtaista

Lähde mukaan Saapaspäivän viettoon – Kerää ulkoilutunteja 11.10. asti

Suomen Latu ja Nokian Jalkineet haastavat kaikki Suomessa asuvat nauttimaan syysluonnosta ja samalla keräämään ulkoilutunteja karttapalveluun. Eniten ulkoilutunteja keränneiden kuntien asukkaat voivat voittaa omat saappaat osallistumalla arvontaan.

18.09.2023 | Ulkoile

18.09.2023 | Ulkoile

Ovatko jäsentietosi ajan tasalla?

Henkilöjäsen, perhejäsen vai rinnakkaisjäsen? Vaihto toiseen yhdistykseen? Nyt on aika päivittää jäsenlaji- tai jäsenyhdistystiedot vuodelle 2024.

11.09.2023 | Liikuttaja: Kaikki uutiset, Ulkoile

11.09.2023 | Liikuttaja: Kaikki uutiset, Ulkoile

Tunnista sieniä sovelluksen avulla – Lataa Sieniäppi!

Sieneen tekisi mieli, mutta et tiedä, mitä uskaltaa kerätä – syömisestä puhumattakaan. Ei hätää, Suomen Ladun Sieniäppi auttaa.

04.09.2023 | Ulkoile

04.09.2023 | Ulkoile

Syötteet

Reissusakset

06.09.2023

Kevyt vaellusrinkka

06.09.2023

Vegevaellus

06.09.2023

Kekkosen taipaleella

06.09.2023

Suomen Latu on myöntänyt Vuoden innostajan palkinnon ulkoilulähettiläs Miikka Kalliolle. Kallio on toiminut Suomen Ladun ulkoilulähettiläänä jo lähes kolmen vuoden ajan ja toimii Instagramissa nimellä @miikka.kallio. Kallio harrastaa ja ohjaa aktiivisesti Suomen Retkiluistelijoissa, joka on Suomen Ladun jäsenyhdistys. Vuoden innostaja -tunnustus myönnetään henkilölle, joka ideoi ja synnyttää uutta toimintaa omassa yhdistyksessä. Hän näkee mahdollisuuksia ja hyödyntää hyvät ideat myös oman yhdistyksen ulkopuolelta. Hän kannustaa muita lähtemään rohkeasti mukaan uuteen toimintaan jäsenenä, vapaaehtoisena tai ohjaajana. Hän auttaa muita onnistumaan tehtävissään, luo hyvää henkeä ja saa porukan toimimaan tuloksellisesti yhdessä. "Ulkoilulähettiläänä Miikka Kallio luo erinomaisen positiivista mielikuvaa retkiluistelusta ja muista talvilajeista. Kesäaikaan hän viestii mm. melonnan ilosanomaa. Miikka edistää somessa tietoutta mm. jäällä liikkumisen taidoista sekä hyvästä retkietiketistä. Miikkan julkaisut ovat hyväntuulisia ja innostavia. Hän jakaa jäätietoutta ja järjestää aktiivisesti luisteluretkiä sekä toimii aktiivisesti jäsenyhdistyksessä”, todetaan perusteluissa. Suomen Latu myöntää vapaaehtoisilleen vuosittain tunnustuksia, joihin jäsenyhdistykset voivat tehdä ehdotuksia. Haku tunnustuksiin avataan aina vuoden vaihteessa. Päätöksen palkittavista tekee joko järjestötoimikunta tai toimikunnan esityksestä hallitus. Kategoriat ovat Vuoden vapaaehtoinen, Vuoden nuori latulainen, Vuoden ulkoilija ja Vuoden innostaja. Suomen Latu jakaa vuosittain huomionosoituksia aktiivisille vapaaehtoisille. Järjestön kevätkokouksen yhteydessä palkittiin Vuoden nuori latulainen, Vuoden ulkoilija, Perheliikunnan edistäjä ja Vuoden liikuttaja. Nyt Suomen Latu on myöntänyt Vuoden innostajan palkinnon Miikka Kalliolle.

15. syyskuuta 2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta. Hyvää oloa vai hikeä ja intohimoa? Valinta on sinun.

Osallistu

Suomen Ladun 184 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman, liikunnallisen yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan. Meille kaikille.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 184 eri puolilla Suomea. Valitse oman paikkakuntasi tai lähiseutusi yhdistys tai liity johonkin valtakunnallisista jäsenyhdistyksistämme.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi