Suomen Ladun ulkoilulähettiläät jakavat ulkoilun iloa somessa tänäkin vuonna - Suomen Latu

ti tammik. 31 09:36:08 2023

Oletko kuullut Suomen Ladun ulkoilulähettiläistä?✨

Ulkoilulähettiläät ovat Suomen Ladun vapaaehtoisia somelähettiläitä, jotka innostavat ihmisiä ulkoilemaan omalla tyylillään, kaikkina vuodenaikoina.

"Tykkään liikkua luonnossa ympäri vuoden ilman suorittamista, matalalla kynnyksellä. Mulla on reisiproteesi ja mun Instagram-tilillä @toinenjalkaulkona pääset seuraamaan, miten liikuntavammaisena pystyy nauttimaan luonnosta", kertoo ulkoilulähettiläs Tiina Nopanen.

Ulkoilulähettiläät jakavat säännöllisesti ulkoiluvinkkejään Suomen Ladun sosiaalisen median kanavilla, mutta heidän henkilökohtaiset Instagram-tilit kannattaa ottaa myös seurantaan.

#ulkoilulähettiläs #suomenlatu


Ulkoilulähettiläät ovat Suomen Ladun vapaaehtoisia, jotka jakavat ulkoilun iloa ja vinkkejä somessa. Ota ulkoilulähettiläät seurantaan, niin et jää paitsi yhdestäkään ulkoilutarinasta.

Syötteet

Säällä kuin säällä

24.01.2024

10 vinkkiä pimeän ajan ulkoiluun

29.11.2023

Hiihtäjän kerrokset

29.11.2023

Hyvän jään aikana

29.11.2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi