Suomen 41. kansallispuiston eli Sallan kansallispuisto - Salla National Park avajaisia juhlitaan lauantaina 11.6.2022.ūü•≥ P√§iv√§ta...

to toukok. 12 10:00:08 2022

Suomen 41. kansallispuiston eli Sallan kansallispuisto - Salla National Park avajaisia juhlitaan lauantaina 11.6.2022.ūü•≥

Päivätapahtuman päätteeksi Kontiokankaanharjun vanhojen puiden lomaan kohoaa Suomen Ladun ja Sallan Latu ja Polku ry:n järjestämä Metsähotelli Salla.

Tapahtumasta voit varata itsellesi paikan valmiiksi pystytetystä ja maksuttomasta teltasta, riippumatosta tai Tentsile-puumajoitteesta. Myös Metsähotellin sauna lämpenee sen asukkaille.

Metsähotellin ilmoittautuminen on nyt auki osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/Metsahotelli_Salla.

Metsähotelli Salla toimii etkoina Suomen luonnon päivänä 27.8.2022 järjestettävälle valtakunnalliselle Nuku yö ulkona -kampanjalle.

ūüďł: Inga-Maaret Aikionniemi

@sallankansallispuisto @SallaLapland #sallankansallispuisto #sallanationalpark #sallainthemiddleofnowhere #nukuyöulkona #metsähotelli

Syötteet

Säällä kuin säällä

24.01.2024

10 vinkkiä pimeän ajan ulkoiluun

29.11.2023

Hiihtäjän kerrokset

29.11.2023

Hyvän jään aikana

29.11.2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi