Reitti 2022

la syysk. 24 19:03:33 2022

Pääkaupunkiseudun ulkoilualueita kiertelevän Reitti 2000:n alkuperäinen idea ei ole koskaan oikein avautunut. Vaellusretkeilyyn ja maastopyöräilyyn reitti on turhan sileä, pyörälenkiksi taas melko pitkä ja paikoitellen melko tekninen.

Jotain on kuitenkin tapahtunut. Pyörämatkailusta on tullut retkeilyä, joka suuntautuu yhä useammin luontoon. Soratiet kutsuvat pyöräilijöitä, ja yhtäkkiä, vuonna 2022, Reitti 2000 edustaakin kaikkea tätä.

Toimittaja Tapani Leppänen kävi testaamassa reitin kahden päivän pyörävaelluksena ja tuli siihen tulokseen, että yhden yön seikkailu on mukava irtiotto kaupunkiarjesta.

#bikepacking #ulkoilu #retkeily #latujapolku


Vuosituhannen vaiheessa merkitty Reitti 2000 nousee uuteen arvoon pyörävaelluksella. Yhden yön seikkailu on passeli irtiotto pääkaupungin arjesta.

Syötteet

Säällä kuin säällä

24.01.2024

10 vinkkiä pimeän ajan ulkoiluun

29.11.2023

Hiihtäjän kerrokset

29.11.2023

Hyvän jään aikana

29.11.2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi