Rakastu retkeilyyn -vinkit: Keittimet ja niiden käyttö.

la huhtik. 25 09:00:00 2020

Tekisikö mielesi retkeilemään, mutta et tiedä, mistä aloittaa. Suomen Ladun retkeilyvinkkivideot auttavat sinut alkuun. Tällä videolla @keacreutz kertoo erilaisista keittimistä ja niiden käytöstä. Eipähän tule ainakaan nälkä retkellä. P.S. Edistämme ulkoilua yhteistyössä @scandinavian_outdoor kanssa. Heillä on huhtikuun loppuun asti verkkokaupassaan -20 % tarjous tietyistä tuotteista Suomen Ladun jäsenille. Lue lisää: scandinavianoutdoor.fi/suomen-latu/

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi