Rakastu Retkeilyyn -live: Keittimet & retkiruokailu

to toukok. 20 17:59:58 2021

Askarruttaako erilaiset keittimet tai ruokailu retkeillessä? Tule seuraamaan Suomen Ladun ja Scandinavian Outdoorin retkikeitinaiheista livelähetystä metsän siimeksestä!

Esittelemme erilaiset keitintyypit, puhumme retkiruokailusta yleisesti ja esittelijät vastaavat seuraajien kysymyksiin. Asiantuntijoina Caj Koskinen (Scandinavian Outdoor) ja Päivi Riihelä (Suomen Latu & Helsingin Latu ja Polku).

Päivi on Suomen Ladun kouluttama Rakastu retkeilyyn -ohjaaja, jolle liikunta luonnossa ja luonnon ihmettely on tärkeä ja sydäntä lähellä oleva asia. Hän kannustaa harrastamaan lähiretkeilyä matalalla kynnyksellä ja lähtemään luontoon aina kun on mahdollista. Päivin mielestä metsä on ihmisen parasta aikaa! 😊

Caj työskentelee Scandinavian Outdoorilla markkinoinnin parissa sekä ulkoilun asiantuntijana. Lisäksi Caj toimii myös bloggarina Retkipaikka-sivustolla ja on intohimoinen retkeilijä, retkeilypäiviä tulee yleensä vuoden aikana n. 300 ja ulkona vietettyjä öitä n. 100. Retkeilyä hän harrastaa ympäri vuoden, tuttuja ovat niin lähiretket, kuin pitkät vaellukset Lapin erämaissa. Suomea Caj pitää maailman parhaimpana retkeilykohteena, 40 kansallispuistoa, 12 erämaa-aluetta, retkeilyalueet ja jokamiehenoikeudet pitävän huolta, että retkeilykohteet eivät lopu kesken. Suomi on pitkä maa ja vuodenaikojen vaihtelua tuo lisämaustetta, jolloin harrastukseen ei ikinä pääse kyllästymään.

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi