PEFC Suomi on Nuku yö ulkona -kampanjan pääyhteistyökumppani vuonna 2022

ke toukok. 04 12:29:46 2022

PEFC Suomi jatkaa Nuku yö ulkona -kampanjan yhteistyökumppanina vuonna 2022! 🙌

🌲Tiesitkö, että yritys tukee vahvasti jokamiehenoikeuksien toteutumista, metsien virkistyskäyttöä ja oikeutta luonnossa oleskeluun?
🌲PEFC haluaa kannustaa kaikkia nauttimaan luonnosta ja siksi onkin innolla mukana haastamassa ihmisiä nukkumaan yönsä ulkona Suomen luonnon päivänä 27.8.2022.

@pefcsuomi #nukuyöulkona


Nuku yö ulkona -kampanjan pääyhteistyökumppanina PEFC Suomi haluaa kannustaa kaikkia nauttimaan luonnosta. Yritys tukee jokamiehenoikeuksien toteutumista, metsien virkistyskäyttöä ja oikeutta luonnossa oleskeluun.

Syötteet

Säällä kuin säällä

24.01.2024

10 vinkkiä pimeän ajan ulkoiluun

29.11.2023

Hiihtäjän kerrokset

29.11.2023

Hyvän jään aikana

29.11.2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi