Pääkaupunkiseudun luontohelmiä

ma huhtik. 20 10:39:56 2020

Koronapandemia on lisännyt ulkoilua ja retkeilyä aivan valtavasti. Vinkeille on nyt tilausta. Tässä Latu&Polku-lehdessä vuonna 2018 julkaistu juttu, jossa esitellään pääkaupunkiseudun luontohelmiä. Lukusuositus myös teille, jotka ette asu metropolialueella. Ehkä kesällä pääsee jo kotimaassa matkailemaan...


Pääkaupunkiseudun luontokohteiden kirjo on ällistyttävän laaja. Perille pääsyyn ei tarvitse omaa autoa, sillä joka puolelle ulottuva julkinen liikenne, mahdollisuus kuljettaa polkupyöriä metrossa ja lähijunissa sekä kaupunkipyörät Helsingissä ja Espoossa pitävät siitä huolen. Kesä...

Syötteet

Säällä kuin säällä

24.01.2024

10 vinkkiä pimeän ajan ulkoiluun

29.11.2023

Hiihtäjän kerrokset

29.11.2023

Hyvän jään aikana

29.11.2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi