Nuku yö ulkona -kampanjan päätapahtumat, kolme Metsähotellia, nousevat yhdeksi yöksi Inarin Kiilopäälle, Kannonkoskelle Piispala...

pe toukok. 28 15:04:28 2021

Nuku yö ulkona -kampanjan päätapahtumat, kolme Metsähotellia, nousevat yhdeksi yöksi Inarin Kiilopäälle, Kannonkoskelle Piispalaan ja Nurmijärven Kiljavalle.

Nurmijärvelle nousee maailman suurin Metsähotelli, joka majoittaa huikeat 1500 henkilöä! Kiilopäällä vuorostaan on pohjoisin Metsähotelli upeassa tunturimaisemassa ja kauniin Kivijärven rannalla Keski-Suomessa järjestetään Metsähotelli Piispala.

Metsähotellissa voit majoittua maksutta järjestäjän tarjoamassa majoitteessa tai omassa majoitteessasi. Luvassa on myös monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille - tervetuloa kokeilemaan erilaisia ulkoiluaktiviteetteja!

Kaikki tapahtumat toteutetaan terveysturvallisesti ja viranomaismääräyksiä noudattaen.

Metsähotellien Facebook-tapahtumat löytyvät:
Metsähotelli Kiilopää https://fb.me/e/bQGO2j08v
Metsähotelli Kiljava https://fb.me/e/2mFFviJTn
Metsähotelli Piispala https://fb.me/e/2c13qgzrW

suomenlatu.fi/nukuyöulkona
#nukuyöulkona

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi