Milloin viimeksi olet käynyt hiihtämässä? Ehkä viikonloppuna Kansallisen Hiihtopäivän kunniaksi?❄ Hiihditkö perinteistä vai vapa...

ma tammik. 31 12:06:08 2022

Milloin viimeksi olet käynyt hiihtämässä? Ehkä viikonloppuna Kansallisen Hiihtopäivän kunniaksi?❄ Hiihditkö perinteistä vai vapaata? Kilometrejä ahmien vai rennosti nautiskellen? 😊

Kansallinen hiihtopäivä käynnisti Suomen Ladun Rakastu hiihtoon -kampanjan ja luvassa on helppoja vinkkejä niin tekniikkaan, välineisiin kuin varusteisiin.

Miksi rakastua hiihtoon? Miten aloittaa? Tsekkaa videolta Heidin, Maijan ja Janin vinkit. Lisää videoita luvassa koko helmikuun ajan!

Mikä on sun mielestä parasta hiihdossa? Tai onko jokin asia mihin erityisesti kaipaisit vinkkejä?⛷

#rakastuhiihtoon #kaikkiladulle

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi