Mentäisiinkö jo mustikkaan?

ke heinäk. 01 09:34:42 2020

Muu maa mustikka! Kevät tuli eteläiseen Suomeen poikkeuksellisen aikaisin. Kesäkuun alussa tehdyn ennusteen mukaan mustikka näyttäisi kypsyvän suurimmassa osassa Etelä- ja Keski-Suomea viikolla 30 eli heti heinäkuun puolivälin jälkeen. Paikoin Varsinais-Suomessa ja Pirkanmaalla mustikan ennustetaan kypsyvän jo viikolla 29. Mustikan kypsymistä ennustetaan mallilla, joka on julkaistu www.mustikkaan.fi-sivustolla. Käy tutustumassa!


Katso koska mustikka kypsyy lähelläsi tai vaikka mökkipaikkakunnallasi tänä vuonna!

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi