Luontoon liikkumaan ja oppimaan

la maalisk. 20 09:00:34 2021

Luonto ja luonnossa oleminen tuottaa lapsille monin tavoin hyvää. Vaikka kuntavaalit siirtyivät kesään, niin nostamme täällä sosiaalisessa mediassa Suomen Ladun vaaliteemoja kevään aikana esitelle. Meidän mielestämme kaikilla lapsilla on oikeus päästä luontoon leikkimään, liikkumaan ja oppimaan. Mitä sinä ajattelet asiasta?


Luonto on monipuolinen leikki-, liikunta- ja oppimisympäristö, mutta koulussa ja päiväkodissa se ei ole tasa-arvoisesti kaikkien lasten ulottuvilla.

Syötteet

Säällä kuin säällä

24.01.2024

10 vinkkiä pimeän ajan ulkoiluun

29.11.2023

Hiihtäjän kerrokset

29.11.2023

Hyvän jään aikana

29.11.2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi