Korona sai suomalaiset kuntoportaille, eikä buumille näy loppua – laitoimme sadat portaat kartalle, katso mitkä ovat sinua lähim...

ti marrask. 23 15:50:03 2021

Kuntoportaita on rakennettu viime vuosina ympäri Suomen. Portaat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia kuntoilupaikkoja, joissa hien saa halutessaan ihanasti tirskumaan ja hapenoton kehittymään vauhdilla. 💦

Yle kokosi kartalle Suomen kuntoportaat - löydätkö kartalta käyttämäsi portaat? Jos et, niin vinkkaa puuttuvista portaista artikkelin kyselyssä.

☝️ Kommenteissa lisäksi linkki artikkeliin, josta löydät helpot vinkit portaissa treenaamiseen.

Joko sinä olet kokeillut kuntoporrastreeniä? 🤩


Kuntoportaiden sijainneista Suomessa ei ole tarkkaa listausta. Laitoimme sadat portaat kartalle, mutta tarvitsemme apuasi. Kerro meille, mitkä hikiportaat jutusta puuttuvat.

Syötteet

Säällä kuin säällä

24.01.2024

10 vinkkiä pimeän ajan ulkoiluun

29.11.2023

Hiihtäjän kerrokset

29.11.2023

Hyvän jään aikana

29.11.2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi