Kiitos kaikille teille, jotka otitte Nuku yö ulkona -haasteen vastaan ja jaoitte sosiaalisessa mediassa upeita hetkiä Suomen luo...

ma elok. 29 11:09:26 2022

Kiitos kaikille teille, jotka otitte Nuku yö ulkona -haasteen vastaan ja jaoitte sosiaalisessa mediassa upeita hetkiä Suomen luonnosta! Kuvassa Jenni Suomäki nauttii olostaan Metsähotelli Piispalassa.

Erityiskiitos kuuluu kaikille Nuku yö ulkona - tapahtumia järjestäneille vapaaehtoisille ja Metsähotelleissa työskennelleille. 🥰 Kiitos myös livelähetystä seuranneille ja kaikille hengessä mukana oleille!

Millainen oli sinun Nuku yö ulkona-kokemuksesi?✨

Muistathan, että Nuku yö ulkona -valokuvakilpailuun voi lähettää otoksia keskiviikkoon 31.8.2022 saakka. Tarkasta siis kamerasi rulla ja lähetä onnistunein valokuvasi meille, voit voittaa jopa 500 euron lahjakortin Scandinavian Outdoor -retkeilyliikkeeseen! Ohjeet valokuvakilpailuun löydät Nuku yö ulkona -kampanjasivuilta: https://www.suomenlatu.fi/nuku-yo-ulkona/etusivu/uutiset/ota-kuva-yon-yli-retkeltasi-ja-voita-lahjakortti-retkeilyliikkeeseen.html.

Ensi vuonna jälleen juhlitaan Suomen luontoa nukkumalla yö ulkona 26.8.2023! 💫

Kuva: Jenni Suomäki / @jemaassu

#nukuyöulkona #nattinaturen #nordicnightinnature

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi