Kaipaatko sinäkin ulkoilulähettiläs Tainan tapaan ulos nukkumaan?⛺ "Huomenta helsinkiläisestä metsästä! ☀️ Aina ei tarvitse lä...

ma toukok. 30 07:40:02 2022

Kaipaatko sinäkin ulkoilulähettiläs Tainan tapaan ulos nukkumaan?⛺

"Huomenta helsinkiläisestä metsästä! ☀️

Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Eilen illalla iski tarve päästä luontoon yöksi. Kello alkoi kuitenkin olla jo sen verran paljon, että kaikki ”oikeat” retkeilypaikat olivat auttamattoman kaukana. Luontoa löytyy kuitenkin kaupungistakin, joten vilkaisin kartasta potentiaalisia viheralueita, tein pikapakkauksen ja lähdin polkemaan max 5 kilometrin päähän. Sieltähän löytyi mukava metsä, jossa nukkua jokamiehenoikeuksin.

Kamaakin saattoi ottaa mukaan säästeliäästi, kun matka oli niin lyhyt, että saattoi hyvin syödä sekä iltapalan ja aamiaisen kotona ja siten pestä hampaatkin jo ennen metsään siirtymistä. Työpäiväkään ei stressannut, koska metsästä oli niin lyhyt siirtymä takaisin työkoneen ääreen.

Olipas vaan ihanaa käydä luonnon luona yövieraana ja aloittaa maanantaiaamu lintujen aamukonsertissa ja raikkaassa ilmassa. Voin suositella! 💚

Onko sulla tapana yönyliretkeillä lähiluonnossa?"

📸 Taina Renkonen

#ulkoilulähettiläs

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi