“Kaikki voivat löytää oman tapansa retkeillä luonnossa, kullekin pitää vain löytää sopiva sovellutus. Esimerkiksi näkövammainen ...

ma heinäk. 25 12:10:05 2022

“Kaikki voivat löytää oman tapansa retkeillä luonnossa, kullekin pitää vain löytää sopiva sovellutus. Esimerkiksi näkövammainen hyötyy vaellussauvoista ja pyörätuolilla liikkuva esteettömästä reitistä”, kertoo Suomen Ladun soveltavan ulkoilun asiantuntija Miika Honkanen.⁠

Honkanen vinkkaa, että soveltava retkeily kannattaa aloittaa matalalla kynnyksellä:

🍀hyödyntämällä lähiluontoa.
🍀pitämällä retkeily hauskana. Sopivan pituinen reitti takaa, ettei retkestä tule vain selviytymistä.
🍀varaamalla retkelle hyvin aikaa.
🍀pakkaamalla mukaan hyvät eväät.
🍀ottamalla mukaan mukavaa retkiseuraa.

Esteettömiin reitteihin kannattaa tutustua luontoon.fi-sivuilla, ja apuväleineitä ulkoiluun voi vuokrata välineet.fi -palvelusta. Lähde rohkeasti nauttimaan luonnosta omalla tavallasi!

#soveltavaulkoilu #retkeily

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi