Julkisilla kansallispuistoon

su kesäk. 19 11:00:10 2022

Autottomalle ja julkisten kulkuyhteyksien varassa retkeilevälle retkikohteeseen pääsy voi olla haastavaa. On tavallista, että julkisen liikenteen aikataulut palvelevat huonosti retkeilijän tarpeita: vuoroja on vähän ja ne kulkevat vain arkisin. Lisäksi viimeiset kilometrit retkikohteeseen pitää usein taittaa jalan.

Kesäisin retkeilysesongin käydessä kuumimmillaan julkisia yhteyksiä löytyy kuitenkin paremmin, eikä retkelle tarvitse välttämättä lähteä omalla autolla. Näitä julkisia yhteyksiä kannattaa suosia!

Lue Latu&Polku-lehden vinkit autottomille kesäretkille. 🥾🎒
#julkisillakansallispuistoon #kestäväretkeily


Etsivä löytää yhteydet erämaahankin. Kokosimme kesän 2022 tärpit autottomaan retkeilyyn.

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi