Hyvällä tuulella

ma jouluk. 21 19:20:19 2020

Kaupallinen yhteistyö Loiste Energia

Ulkoilusta ja luonnosta voi nauttia viemättä tulevilta sukupolvilta mahdollisuutta samaan. Suomen Latu Kiilopään tavoitteena on olla Lapin ympäristövastuullisin matkailukohde ja Kiilopäällä käytetäänkin energiayhtiö Loisteen tuulisähköä. Lue Loisteen viestintä- ja laatupäällikkö Johanna Sulan ajatuksia ulkoilusta, tuulisähköstä ja Kiilopäästä.

#Puhdastatuulta #ulkoilu #ulkoile #suomenlatukiilopää #kiilopää #suomenlatu


Johanna Sula on sähköyhtiö Loisteen viestintä- ja laatupäällikkö, joka työskentelee tuulivoimaviestinnän parissa. Kysyimme ulkoilusta, tuulisähköstä ja Kiilopäästä.

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi