Hyvää Äitienpäivää ja Unelmien liikuntapäivää!

su toukok. 10 08:00:00 2020

Huomenta! Tänään 10.5. on äitienpäivä, mutta myös Unelmien liikuntapäivä! Ihana elämyslahja voisi olla vaikka äidin vieminen ulos luontoon liikkumaan - vaikkapa lisäyllätykseksi. Äidin voi viedä pyöräretkelle ja ottaa reppuun vaikka eväät mukaan. Voi kävellä yhdessä lähiluontoon tutkimaan heräilevää vehreyttä. Ja jos äiti tykkää oikein sportata voi äidille järjestää hengästyttävää toimintaa esimerkiksi ulkokuntosalin merkeissä. Tähän löytyy idea meidän Seikkailevat perheet -ryhmästä: https://www.facebook.com/groups/549816325626558/ Levitetään hyvää mieltä jakamalla kuvia omista ulkoliikuntahetkistä somessa tänään. Jaa kuvasi tai videosi Facebookissa tai Instagramissa tunnisteella #unelmienliikuntapäivä ja #suomenlatu. Olympiakomitea koordinoi tätä Unelmien liikuntapäivää ja arpoo palkintoja kaikkien liikkumisensa tai vinkkinsä #unelmienliikuntapäivä -tunnisteella jakaneiden kesken. Lue lisää: suomenlatu.fi/unelmienliikuntapäivä

Syötteet

Säällä kuin säällä

24.01.2024

10 vinkkiä pimeän ajan ulkoiluun

29.11.2023

Hiihtäjän kerrokset

29.11.2023

Hyvän jään aikana

29.11.2023

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi