Heinäkuun alussa nautiskellaan tunturipoluilla Kiilopää Open Fell MTB -tapahtumassa 1.-2.7.2022 🚴♂️🚴♂️ Luvassa on opastettu...

pe toukok. 27 10:10:24 2022

Heinäkuun alussa nautiskellaan tunturipoluilla Kiilopää Open Fell MTB -tapahtumassa 1.-2.7.2022 ⁠🚴‍♂️🚴‍♂️

Luvassa on opastettuja porukkalenkkejä, savusaunan lempeitä löylyjä, hyvää ruokaa ja pyöräilyhenkistä seuraa! Valinnanvaraa on aloittelijoiden helpoista lenkeistä vaativaan koko päivän ajoon.⁠

Lue lisää osoitteessa👉🏽
https://www.kiilopaa.fi/open-fell-mtb/

Vai kolottaako pyöräilyhammasta isommin? 🚴‍♂️🚴‍♂️

Vietä koko viikko Urho Kekkosen kansallispuiston upeilla poluilla Kiilopään MTB-viikolla 25.6.-2.7. Viikon hintaan kuuluu myös osallistuminen Open Fell MTB -tapahtumaan.

👉🏽 https://www.kiilopaa.fi/tapahtuma/kiilopaan-mtb-viikko-2/

#kiilopää #maastopyöräily #ulkoilu

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi