Haluaisitko uskaltautua viikon ruskavaellukselle erämaahan, merkittyjen retkeilyreittien ulkopuolelle? Nyt siihen on oiva mahdol...

pe elok. 05 16:40:04 2022

Haluaisitko uskaltautua viikon ruskavaellukselle erämaahan, merkittyjen retkeilyreittien ulkopuolelle? Nyt siihen on oiva mahdollisuus, nimittäin Suomen Latu Kiilopään Tunturihaaste!

Tunturihaaste vie osallistujansa Urho Kekkosen kansallispuiston suurimman järven, Luirojärven, nimikkokierrokselle 11.-18.9.2022.

Reitti on pituutensa ja erämaisuutensa vuoksi melko vaativa, mutta jokainen Tunturihaasteeseen osallistuva voi valita oman haasteensa! 80 kilometrin rengasreitin voi vaeltaa viikon aikana tai halutessaan niin vähillä yöpymisillä kuin haluaa.

Tunturihaaste sopii niin ensimmäiseksi pitkäksi Lapin vaellukseksi, uudenlaisten päivämatkojen kokeiluun tai vaelluksen juhlaviikoksi samanhenkisten seurassa tuntureiden erämaassa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 👉🏼https://www.kiilopaa.fi/tunturihaaste/

#ruskavaellus

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi