Aakenuksen mailla

ke maalisk. 23 08:27:36 2022

"Onneksi matka ei ollut pitkä. Tottumatta ahkion kiskominen tuntui raskaalta, ja olihan vasta vaelluksen ensimmäinen päivä. Pyhäjärven sympaattinen autiotupa oli ensimmäinen etappi. Teltat nousivat rinteeseen."⁠

Vaellusopas, retkeilytoimittaja ja -kirjailija Raija Hentman kirjoitti hiihtovaelluksestaan Aakenustunturin maisemissa. ⁠Reissutarinan voi lukea Latu&Polku-lehden sivuilta.

#hiihtovaellus #aakenustunturi #tunturilappi #hiihto #ulkoilu


Koronarajoitukset veivät pohjan kahdelta vaellussuunnitelmalta, mutta polte hiihtovaellukselle oli kova. Siis minne? Ylläksen seudun tuvilla tuskin olisi tungosta yöaikaan. Ja sitä paitsi sillä suunnalla olisi tukikohta käytössä vaelluksen alussa ja lopussa.

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi