5 vinkkiä ladulla kävelijälle

to helmik. 18 16:06:35 2021

Upea lumitalvi on innostanut suomalaiset kävelemään laduilla. Matalan kynnyksen harrastus ei vaadi edes suuria satsauksia. Näillä Latu&Polku-lehden koostamilla vinkeillä saat hommasta vielä enemmän irti.
*
*
*
*
*
*
Ja vielä lisäyksenä. Tämä on pakina eli huumoria😉


Upea lumitalvi on innostanut suomalaiset kävelemään laduille. Matalan kynnyksen harrastus ei vaadi suuria satsauksia, mutta näillä vinkeillä hommasta saa enemmän irti.

Syötteet

Suomen latu instagramissa

3

Hyvää syytä liittyä Suomen Ladun jäseneksi

Ulkoile

Ulkoilu on yhdessäoloa parhaimmillaan: se lisää onnellisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Tavoitteenamme on, että kaikki löytävät itselleen sopivan tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta.

Osallistu

Suomen Ladun 176 jäsenyhdistystä tarjoavat mahdollisuuden löytää oman ulkoilevan yhteisön, jossa voi osallistua toimintaan itselleen sopivalla tavalla.

Vaikuta

Ulkoilu kuuluu kaikille. Suomen Ladun jäsenyys on vahva kannanotto ulkoilmaelämän puolesta. Me haluamme tehdä Suomesta maailman parhaan ulkoilumaan.

Näin liityt jäseneksi

Suomen Ladun jäseneksi liitytään jäsenyhdistyksen kautta, joita on 176 eri puolilla Suomea. Voit valita lähiseutusi yhdistyksen, valtakunnallisen yhdistyksen tai Suomen Ladun suorajäsenyyden.

Jäsenenä saat myös monipuoliset valtakunnalliset ja paikalliset jäsenedut, kuten arvostetun Latu&Polku lehden.

Liity jäseneksi